Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Vrijdag 18 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Lionel Messi in duel met Ezequiel Garay (R)
Lionel Messi in duel met Ezequiel Garay (R)
Foto: EPA

FC Barcelona na rust langs tien man Valencia

19 MRT 2017 ANP

FC Barcelona heeft zich zondag in de Spaanse voetbalcompetitie hersteld van de nederlaag van vorige week tegen Deportivo La Coruña. Tegen Valencia ging het niet vanzelf voor de ploeg van trainer Luis Enrique. Pas na rust wist Barcelona, tegen tien man, afstand te nemen: 4-2.

Luis Suárez speelde een belangrijke rol bij de thuisclub. De Uruguayaanse aanvaller maakte, na een snel genomen ingooi van Neymar, in de 35e minuut gelijk. Barcelona was zes minuten eerder op achterstand gekomen door een fraaie kopbal van Eliaquim Mangala. Die verdediger moest kort voor rust met een rode kaart het veld verlaten, nadat hij Suárez in het zestienmetergebied aan zijn shirt had vastgehouden. Lionel Messi benutte de strafschop, maar het tiental van Valencia sloeg in de blessuretijd van de eerste helft terug. Uitgerekend de door Barcelona aan Valencia verhuurde Munir El Haddadi zorgde voor de 2-2.

Messi stelde aan het begin van de tweede helft orde op zaken. Met een uithaal van dichtbij trof hij voor de tweede keer doel. In de slotfase bepaalde André Gomes de eindstand op 4-2.

 

 

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.1 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 518.67
+ / - -0.96%