Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 19 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Valse start gravelseizoen Andy Murray
Valse start gravelseizoen Andy Murray
Foto: AFP

Murray laat zich verrassen in Monte Carlo

20 APR 2017

Andy Murray is er donderdag niet in geslaagd de kwartfinales te bereiken van het masterstoernooi van Monte Carlo. De Spanjaard Albert Ramos-Viñales was in drie sets de baas over de Britse nummer één van de wereld: 2-6 6-2 7-5.

Murray leidde in de derde set met 4-0 maar verloor vervolgens drie keer zijn opslaggame, de laatste keer bij 5-5. Ramos kon daarna de partij uitserveren en bezorgde Murray daarmee een valse start van zijn gravelseizoen.

Murray keerde in Monte Carlo terug op de baan nadat hij noodgedwongen gepauzeerd had wegens een elleboogblessure. Die speelde op nadat hij in maart het toernooi van Dubai had gewonnen, maar vervolgens in Indian Wells al bij zijn eerste optreden strandde. De Schot trok zich vervolgens vanwege zijn blessure terug voor het masterstoernooi van Miami. Bij zijn eerste wedstrijd in Monte Carlo, waar hij een bye had in de eerste ronde, versloeg Murray woensdag de Luxemburger Gilles Muller.

Vorig jaar bereikte Murray in Monte Carlo nog de halve finales, waarin hij werd uitgeschakeld door de Spaanse gravelspecialist Rafael Nadal. Daarna volgden finales in Madrid, Rome en op Roland Garros. Alleen in Rome won hij.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.9 °C
WZW5
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%