Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Vrijdag 22 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Ronald Koeman
Ronald Koeman
Foto: Reuters

Koeman: 'Ik hoop dat de leiding mij helpt, ja'

19 MEI 2017

Ronald Koeman wacht zondag met Everton nog een mooi affiche als de ploeg op bezoek gaat bij Arsenal, maar de trainer is al meer bezig met komend seizoen dan met het duel in Londen.

Everton staat voor de laatste speelronde op de zevende plaats, kan niet meer stijgen of dalen en speelt komend seizoen in de voorronde van de Europa League. The Toffees moeten twee kwalificatierondes overleven om zich te plaatsen voor de groepsfase.

"En om daar te komen hebben we een sterke selectie nodig", weet de voormalig coach van Feyenoord, Ajax en PSV. "We hebben al een aantal gesprekken gehad met de clubleiding over versterkingen richting volgend seizoen. We zijn daar al twee, drie maanden mee bezig en we weten op welke plekken we ons willen versterken."

Niet voor niets

Koeman hoopt op het aanblijven van de gewilde middenvelder Ross Barkley. "We hebben hem een nieuw contractvoorstel gedaan, en dat doen we niet voor niets. Met de clubleiding zit ik op één lijn wat nodig is qua aanwinsten. Hopelijk gaan ze de trainer helpen en maken ze de deals rond", lachte de coach.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.2 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 527.36
+ / - -0.21%