Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Dinsdag 22 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Bondscoach Art Langeler van Jong Oranje
Bondscoach Art Langeler van Jong Oranje
Foto: Hollandse Hoogte

Jong Oranje strijkt neer op Vijverberg

19 JUN 2017

Jong Oranje speelt al zijn thuiswedstrijden de komende twee jaar in Doetinchem. De KNVB maakte maandag bekend dat Stadion De Vijverberg de vaste thuisbasis van het team wordt. 

"De Vijverberg is de perfecte locatie qua afstand van de KNVB Campus waar Jong Oranje vast haar voorbereidingen treft", aldus de de voetbalbond in een verklaring.

"Het stadion sluit bovendien aan bij de gebruikelijke bezoekersaantallen. Daarnaast is het voor de KNVB van groot belang dat Jong Oranje haar wedstrijden af kan werken op natuurgras. Een deel van de huur wordt door De Graafschap dan ook geïnvesteerd in het onderhoud van de grasmat."

Bondscoach Art Langeler van Jong Oranje ziet alleen maar voordelen. "Vanuit de technische staf zijn wij blij met een vaste thuisbasis voor ons team. Hiermee wordt een echt thuisgevoel gecreëerd waarbij de randvoorwaarden optimaal ingevuld zijn. Aan ons om er alles aan te doen, samen met alle Oranjefans, kwalificatie voor het EK 2019 in Italië af te dwingen."

De eerstvolgende thuiswedstrijd van Jong Oranje is op 1 september, wannaar de Engelse leeftijdsgenoten op bezoek komen. Vijf dagen later volgt in het stadion van De Graafschap een treffen met Jong Letland.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.7 °C
O2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%