Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Telesport

Ontploft de Tour vandaag? 'Froome zwalkt'

14 JUL 2017

In Telesport Tour VNDG: onze wielerexpert Hans Ruggenberg over de hevige strijd om de gele trui, kansen voor Bauke Mollema in knotsgekke etappe en een interview met Romain Bardet, de winnaar van gisteren en nummer 3 van het algemeen klassement.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:15

Brute juwelenrovers vergeten iets

Heftige beelden: criminelen beuken met sloophamers in op vitrines van een juwelier, maar de misdaad loont niet...
01:12

Giftige verrassing voor douane

Het was even flink ssschrikken voor postmedewerkers van de douane in Los Angeles. In chipsblikjes bleek iets heel anders dan chips te zitten.
00:28

Grote spin bij huis Australiërs

Een Australische vrouw is zich rotgeschrokken toen er zondagavond een enorme spin rondscharrelde bij haar huis..
02:41

Doutzen op weg naar Leonardo

St. Tropez maakt zich op voor een van de grootste societyfeestjes van het jaar: het benefietgala voor het milieu van Leonardo DiCaprio. Heel veel wereldberoemde sterren zijn daar vandaag, onder wie onze eigen Doutzen Kroes.
00:29

Speedboot-trio vermoordt haai

Op sociale media is grote ophef ontstaan over een video waarin een haai ernstig wordt mishandeld. Amerikaanse autoriteiten onderzoeken de video. Het beest overleefde de mishandeling niet.
00:31

Rihanna flink aangekomen

Er is veel te doen om de extra pondjes van Rihanna. De zangeres is deze week veel te zien op rode lopers vanwege de film Valerian. Op social media regent het negatieve reacties.
02:44

'Stuur je kind er niet naartoe!'

Veel zorgelijke reacties op de komst van een islamitische middelbare school in Amsterdam. De Raad van State heeft besloten dat de overheid het Cornelius Haga Lyceum moet financieren.
01:15

Frans Duijts geniet op vakantie

Op een camping in Kroatië vieren Frans Duijts, zijn vrouw en dochters vakantie. De zanger heeft veel meegemaakt en geniet meer dan ooit van zijn gezin.
00:06

Hier breekt kermisattractie Ohio

SCHOKKENDE BEELDEN - Bij een ernstig ongeluk op de Ohio State Fair in de VS zijn een dode en meerdere gewonden gevallen. Een deel van een kermisattractie brak af.
19.0 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 529.56
+ / - +0.35%