Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Zaterdag 22 juli
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton.
Foto: EPA

GP-winnaar crowdsurft liever dan dat hij reageert op zege

Hamilton: 'En nu ga ik het WK winnen'

16 JUL 2017

Ondanks een kritische aanloop richting de Britse GP kon winnaar Lewis Hamilton na afloop alleen maar stralen voor zijn fans.

"Dit was echt niet zo gemakkelijk als het leek", stelde de Britse Mercedes-coureur op het podium, toen hij gehuldigd werd na zijn overwinning voor eigen publiek.

"Maar dat is het nooit! Het gevoel dat ik nu heb, is niet te beschrijving. Ik zie zoveel mooie Britse vlaggen van de fans. De steun dit weekeinde was geweldig, het team en Valtteri (Bottas, zijn teamgenoot die tweede werd, red.) hebben het geweldig gedaan."

Acteur Owen Wilson was een van de bekende persoonlijkheden die de interviews deed - en de belangrijkste stemacteur in de Cars-films van Disney, waarin Hamilton ook een rol speelt. De Brit: "En nu is mijn plan om de wereldtitel te gaan winnen. Daarna wil ik meedoen in Cars 4!"

De drievoudig wereldkampioen Formule 1 nam vervolgens uitgebreid de tijd om zijn zege te vieren met z'n fans. Hij was nog aan het crowdsurfen terwijl Bottas en de als derde gefinishte Kimi Räikkönen (Ferrari) al klaar zaten in de persconferentie.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.2 °C
OZO2
Beurs AEX
AEX 522.22
+ / - -0.77%