Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zondag 24 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Steven Kruijswijk van LottoNL-Jumbo.
Steven Kruijswijk van LottoNL-Jumbo.
Foto: AFP

Campina sponsor bij Lotto-Jumbo

17 JUL 2017

De Lotto-Jumbo schaats- en wielerploeg komt iets ruimer in het budget te zitten. Zuivelgigant Friesland Campina maakt vandaag, op de tweede rustdag van de Tour de France, bekend dat het als co-sponsor in het ambitieuze sportsponsorproject stapt. Het contract met Team Oranje zal vanmiddag getekend worden.

Daarmee heeft LottoNL-Jumbo momenteel vijf grote sponsors. Sinds 2015 zijn De Lotto, Jumbo, BrandLoyalty en Bianchi al geldschieters van beide teams. Zij hebben inmiddels contracten met de schaatsploeg tot na de Winterspelen van Pyeongchang in 2018. Met de wielerformatie loopt het contract tot eind 2018. Bij Jumbo in er interesse om na die periode verder te gaan.

Friesland Campina werkt sinds twee jaar als official supplier ook al samen met NOC*NSF als de expert op het gebied van goede basiszuivel. Het Friese bedrijf zet de komende jaren in op sport. Zo moedigt Campina met de campagne ’Sterk met Campina’ sportend Nederland aan om gezond te leven.

Bij de schaatsploeg is Sven Kramer het boegbeeld, terwijl de wielerploeg scoort met wielrenners als Steven Kruijswijk, Robert Gesink en Dylan Groenewegen. In deze Tour eindigde het team twee keer als tweede (Gesink en Groenewegen).

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%