Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
PSV-aankoop Hirving Lozano
PSV-aankoop Hirving Lozano
Foto: EPA

Topaankoop PSV dinsdag in Zürich

17 JUL 2017

Hirving Lozano, de topaankoop van PSV deze zomer, meldt zich in Zwitserland nog bij zijn nieuwe ploeggenoten. De Mexicaanse aanvaller (21) vliegt dinsdag naar Zürich, waar de Eindhovenaren een oefenwedstrijd spelen tegen Grasshoppers. Lozano pikt zo nog de laatste dag van het trainingskamp mee om kennis te maken met het elftal en de technische staf.

De na veel getouwtrek van Pachucha overgenomen buitenspeler had door zijn deelname aan de Confederations Cup wat langer vakantie. Hij werkte in Eindhoven een eerste (fysieke) training af onder leiding van inspanningsfysioloog Luc van Agt. Na zijn eerste dagen met de rest van de selectie wordt Lozano vrijdag officieel gepresenteerd. PSV gaat, gezien de belangstelling vanuit Mexico, uit van een mediaspektakel.

Jetro Willems, die voor ruim zes miljoen euro plus bonussen de overstap maakt naar Eintracht Frankfurt, werd maandag medisch gekeurd door de Bundesliga-club. De linksback wordt naar verwachting  dinsdag gepresenteerd en tekent een contract voor vier jaar.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.0 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 529.23
+ / - +0.27%