Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 24 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Ernie Els
Ernie Els
Foto: KLM Open

Luiten krijgt te maken met viervoudig majorwinnaar Ernie Els

Wereldster naar KLM Open

11 AUG 2017 Hans Ruggenberg

Het KLM Open heeft met Ernie Els een publiekstrekker van jewelste gestrikt. De 47-jarige Zuid-Afrikaan is niet alleen viervoudig majorwinnaar, tevens is hij één van de meest geliefde spelers in de golfwereld.

’The Big Easy’ heeft tijdens zijn profloopbaan, die in 1989 begon, een geweldige reputatie opgebouwd. Wereldwijd won hij meer dan zeventig toernooien, waaronder het US Open in 1994 en 1997 en het Britse Open in 2002 en 2012. Els stond in totaal liefst 758 weken in de top tien van de wereld, waarvan hij zich negen weken de beste golfer ter wereld mocht noemen.

Toernooidirecteur Daan Slooter was dan ook zeer verheugd met de komst van de populaire Zuid-Afrikaan. "Ernie Els is een icoon van het moderne golf. Hij is een speler die generaties weet te overbruggen met zijn fenomenale kwaliteiten als golfer en zijn innemende persoonlijkheid. Mooi dat het KLM Open, dankzij partners KLM en ING Private Banking, zo’n naam heeft weten te strikken.”

Foto: KLM Open

De kans is groot dat Joost Luiten de eerste twee dagen samen met Els in een flight te zien zal zijn. Luiten won het KLM Open in 2013 en dus vorig jaar, Els’ beste prestaties in vier eerdere deelnames was een zevende plaats in 1994. Het KLM Open zal dit jaar van 14 t/m 17 september gespeeld worden op golfbaan The Dutch in Spijk.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.0 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - -0.48%