Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 16 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Cyriel Dessers
Cyriel Dessers
Foto: ANP/Pro Shots

FC Utrecht-spits bewijst zich ook in Eredivisie

Dessers schiet met scherp: 'Dit is een perfecte start'

11 AUG 2017

Cyriel Dessers kan terugkijken op een uitstekend debuut in de Eredivisie. De aanvaller van FC Utrecht tekende in het uitduel met ADO Den Haag (0-3) voor twee van de drie treffers en zit goed in zijn vel.

Dessers, die overkwam van NAC Breda, kan zijn ijzersterke seizoensstart maar moeilijk bevatten. "Het is leuk dat ik er direct 'ingegooid' word", vertelt hij aan FOX Sports. "Eerst in de Europa League en nu ook hier. Dit is een perfecte start. Ik ben heel blij dat we gewonnen hebben, maar persoonlijk ook met mijn doelpunten. Dat spreekt voor zich."

Zijn eerste doelpunt tegen ADO had echter niet goedgekeurd mogen worden. Dessers kwam namelijk terug uit buitenspelpositie. "Ik voelde dat het op het randje was. Vorig seizoen heb ik vaak de pech gehad dat ik werd teruggefloten, maar ik ben blij dat deze telt."

FC Utrecht, dat zich ook al wist te plaatsen voor de play-offs van de Europa League, zit volgens Dessers in een flow. "We hebben moeten opbouwen, maar hebben nu al een goed niveau te pakken. We spelen heel zakelijk en solide. Hopelijk brengt ons dat nog ver dit seizoen."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.8 °C
ZW2
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%