Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 16 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Jamie Vardy kopt Leicester op 2-3
Jamie Vardy kopt Leicester op 2-3
Foto: AFP

Sensationale Premier League-start in Londen

Arsenal komt Vardy-goals te boven in spektakel: 4-3

11 AUG 2017

Het nieuwe seizoen in de Premier League is spectaculair begonnen. Leicester City leek lange tijd op weg naar een stunt tegen Arsenal, maar twee late doelpunten kantelden het duel alsnog in het voordeel van de ploeg van Arsène Wenger: 4-3.

Het spektakel in het Emirates Stadium werd direct in gang gezet door Alexandre Lacazette. De Fransman, die voor 53 miljoen over kwam van Olympique Lyon, kopte van dichtbij droog raak en had slechts twee minuten nodig om zijn eerste Premier League-goal aan te tekenen: 1-0. 

Leicester was echter allesbehalve uit het veld geslagen door die vroege tegenvaller. Jamie Vardy, die na zijn uitmuntende kampioensjaar van 2015 (24 treffers) een seizoen later met dertien treffers een mindere jaargang kende, was nu weer zo scherp als een mes. Na de snelle gelijkmaker van Shinji Okazaki toonde Vardy zich een echte spits door uit een fraaie voorzet van Marc Albrighton de 1-2 tegen de touwen te schieten.

Daarbij bleef het echter niet voor rust, want het antwoord van Arsenal kwam via een intikker van Danny Welbeck (2-2). In de tweede helft namen beide ploegen absoluut geen gas terug. Leicester kwam via Vardy (kopbal uit hoekschop) voor de tweede keer op voorsprong en leek lange tijd op weg naar een stunt. Vijf minuten voor tijd kantelden Aaron Ramsey en invaller Olivier Giroud er echter voor dat Arsenal de punten toch nog in Londen hield: 4-3.

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.8 °C
ZW2
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%