Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Woensdag 16 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Davinson Sanchez
Davinson Sanchez
Foto: Matty van Wijnbergen

Verdediger speelt in overleg met Ajax niet

Sanchez mist duel met Heracles

12 AUG 2017 Mike Verweij

Davinson Sanchez speelt niet met Ajax tegen Heracles Almelo. De Colombiaanse verdediger is met zijn gedachten al bij een transfer naar Tottenham Hotspur en is overleg met Ajax in Amsterdam achtergebleven. Hij wordt in de selectie vervangen door Damil Dankerlui. 

TELESPORT meldde vanmorgen al dat de club uit Londen een officieel bod op de Ajax-speler heeft uitgebracht, maar directeur spelerszaken Marc Overmars weigerde. De Amsterdamse club deed Sanchez zelfs een aanbieding om zijn tot 2021 doorlopende contract te verlengen tot 2022. Het zou voor Nederlandse begrippen om een ongekend voorstel gaan, waarbij de speler dwars door het salarisplafond wordt geschoten. 

Met de beslissing van club en speler om niet in Almelo te spelen, worden de ontwikkelingen van de komende dagen afgewacht. Duidelijk is dat het bod van Tottenham (circa 40 miljoen euro) voor Ajax ontoereikend is. De verwachting is dat vanavond of Nick Viergever of Joël Veltman zal plaatsnemen in het verdedigingscentrum met Matthijs de Ligt. In dat geval is er een basisplaats voor Mitchell Dijks of Deyovaisio Zeefuik. 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.8 °C
ZW2
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%