Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 26 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Alex Pastoor beleeft een valse start met Sparta.
Alex Pastoor beleeft een valse start met Sparta.
Foto: Hollandse Hoogte

Sparta-coach ziet 'vreselijke attitude' bij zijn verliezende ploeg

Pastoor woest op Pogba: 'Woorden worden vuil'

13 AUG 2017

Sparta kende zaterdagavond een behoorlijk valse start van de competitie, door in Venlo met 3-0 van het gepromoveerde VVV te verliezen. De ogen van trainer Alex Pastoor spuwden na afloop vuur, en niet alleen om de nederlaag.

De coach zag afgelopen week Mathias Pogba de club uit Rotterdam verlaten, omdat hij zich niet kon vinden in de rol die hij onder Pastoor bekleedde. Via Whatsapp kondigde hij zijn vertrek bij Sparta aan.

"Ik wil niet zoveel woorden vuil maken aan de situatie rond Pogba, want de woorden worden vuil als ik het daar over ga hebben", zei Pastoor tegenover de NOS. "Het lijkt mij duidelijk dat het mij, en alle andere betrokkenen, totaal niet lekker zit."

De trainer zag zijn ploeg kort voor rust de openingsgoal incasseren na een blunder van keeper Roy Kortsmit, en vlak na de hervatting besliste Tarik Tissoudali met de 2-0 feitelijk de wedstrijd. "We speelden in de eerste helft prima en spraken af daar in de tweede helft mee door te gaan. Vervolgens zie ik in de eerste vijf tot tien minuten na rust een vreselijke attitude, die rauw op mijn dak kwam. Ik kon die houding totaal niet thuisbrengen."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.3 °C
ONO2
Beurs AEX
AEX 527.41
+ / - -0.07%