Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Maandag 21 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Karim El Ahmadi in duel met Danny Holla van FC  Twente.
Karim El Ahmadi in duel met Danny Holla van FC Twente.
Foto: ANP Pro Shots

'Nieuwe status maakt het Feyenoord moeilijker'

13 AUG 2017

Karim El Ahmadi merkte zondag tijdens de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen direct dat de status van Feyenoord na de landstitel van vorig jaar is veranderd. 

"We zijn nu de te kloppen ploeg. Iedereen wil van je winnen, terwijl iedereen ons vorig seizoen het kampioenschap gunde. Nu is dat niet zo. Het wordt dus moeilijker dan vorig jaar. We krijgen niks meer cadeau en moeten er vanaf minuut één staan", aldus de middenvelder na de 2-1 zege op FC Twente.

"De fans mogen opnieuw heel veel van ons verwachten. We moeten weer voor titel gaan. De selectie is even sterk en we moeten gewoon vol voor de schaal gaan. Dat spreken nu ook gewoon vanaf dag één uit.

El Ahmadi was niet helemaal tevreden over het vertoonde spel van Feyenoord, maar eigenlijk kon de ervaren Marokkaan zich daar niet echt druk om maken. "De eerste helft verliep beetje stroef. Het baltempo was te laag en we namen veel domme beslissingen. In de tweede helft ging het wel aardig, al creëerden we niet heel vele kansen. Maar ach, in de eerste wedstrijd draait het om winnen. Dat is het belangrijkste. Ik sta er al een tijdje zo in." 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.4 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 517.91
+ / - -0.33%