Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Donderdag 21 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Lex Immers probeert Wilfried Kanon te troosten
Lex Immers probeert Wilfried Kanon te troosten
Foto: FOX SPORTS

Huilende Kanon: 'Vlaar, je bent een acteur'

19 AUG 2017

Wilfried Kanon kon zijn emoties niet de baas toen hij in het duel met AZ al in de eerste helft van het veld werd gestuurd. De verdediger van ADO Den Haag zocht in tranen de kleedkamer op.

Kanon kreeg na 18 minuten spelen zijn eerste gele kaart na een stevige tackle. De international van Ivoorkust was het daar duidelijk niet mee eens en bleef dat maar zeggen tegen arbiter Danny Makkelie. Verschillende spelers van ADO probeerden hun ploeggenoot te kalmeren.

Tien minuten later veroorzaakte Kanon een strafschop én kreeg hij zijn tweede gele kaart. Ook daar was hij het niet mee eens. Dit keer hielp Lex Immers zijn huilende teamgenoot van het veld. Daar werd hij opgevangen door de staf van de Haagse ploeg.

Kanon was in de kleedkamer nog niet gekalmeerd en twitterde: "Ron Vlaar, je bent een acteur, ik zie wel bij de terugwedstrijd." De aanvoerder van AZ liet bij FOX Sports weten niet onder de indruk te zijn van die teksten: "Dan moet hij me maar niet vasthouden." Kanon verwijderde de tweet later weer.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.4 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%