Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

Telesport

El Ahmadi de grote winnaar: 'Een kippenvelmoment'

22 AUG 2017

De 36ste editie van het Gala Voetballer van het Jaar is wederom een groot succes gebleken. In Hilversum kreeg Karim El Ahmadi de Gouden Schoen overhandigd na een prachtige ode van Ali B en ontvingen zijn Feyenoord-ploeggenoten Eric Botteghin en Jens Toornstra de Zilveren en Bronzen...

Meest bekeken op De Telegraaf
01:19

Blote billen in plaskrul

Het Amsterdamse straatbeeld kan niet zonder de plaskrul, maar om nou te zeggen dat dit ook een sanitaire gelegenheid is voor vrouwen gaat deze actievoerders te ver.
00:55

Kaj krijgt borsten Maan in gezicht

Maan is bij Dance Dance Dance bloedfanatiek tijdens het oefenen van een romantische dans. Ze springt bovenop danspartner Kaj tijdens een lift.
01:13

'Ik versleet heel wat condooms'

Angela Groothuizen heeft in haar jonge jaren tijdens de nachtelijke avontuurtjes heel wat condooms versleten. Voor de actie van het Aidsfonds promoot zij het gebruik van condooms.
04:01

Vrouw met kapmes door het lint

Een simpele verkeersruzie loopt in Almere gierend uit de klauwen. Een vrouw slaat door en grijpt ineens naar een enorm kapmes. Ook iets gefilmd op de weg? Mail het naar verkeer@telegraaf.nl
00:30

‘Superhond’ de heldin van Mexico

De Mexicaanse hulphond Frida heeft in haar carrière al meer dan vijftig mensen onder het puin gevonden.
00:42

Dronebeelden ravage Mexico-Stad

Dronebeelden laten de ravage in Mexico-Stad dagen na de aardbeving van dinsdag goed zien.
01:24

Angela reageert op kritiek RTL

RTL ligt flink onder vuur. De kijkcijfers dalen en er is veel commentaar op programma’s zoals RTL Late Night en Spreekrecht. Angela Groothuizen reageert bij Telegraaf VNDG op de commotie.
00:59

Zoveel geld heeft Sylvie

Sylvie Meis stond met voetballer Rafael van der Vaart jarenlang bekend als hét glamourkoppel. Na een pijnlijke scheiding wist Sylvie zichzelf en haar vermogen goed op te bouwen over de Duitse grens. Bekijk hoeveel geld Sylvie verdient in de aflevering van Geld van de Sterren op Telegraaf VNDG.
00:39

Heftige redding op zee

Een vrouw en twee kinderen worden door de kustwacht met een helikopter van een gekapseisde boot gered.
16.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%