Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

Telesport

Ronaldo dolt Lieke Martens

24 AUG 2017

Een opvallend moment tijdens de persconferentie van Lieke Martens en Cristiano Ronaldo. Als Martens haar favoriete speler noemt, voelt de Portugees zich gepasseerd.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:56

Bizarre verkeersruzie gefilmd

Twee heethoofden zoeken ruzie na een verkeersongeluk, maar helaas voor dit duo blijkt de andere bestuurder een getrainde vechtsporter.
02:34

‘Máxima moet snel omkleden’

Koningshuisdeskundige Pieter Klein Beernink blikt vooruit op Prinsjesdag. Vooral koningin Máxima heeft een drukke dag voor de boeg.
01:12

Zoon imam in schokkend haatfilmpje

België wil de zoon van een Nederlands-Marokkaanse imam het land uitzetten. Eerder riep die zoon in deze schokkende video op tot moord op christenen.
00:34

Beatrix zwaait naar Glazen koets

Beelden van Prinses Beatrix die naar Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zwaait die op weg zijn naar de Ridderzaal.
00:31

Dorstige dief kijkt recht in camera

De politie heeft beelden vrijgegeven van twee dorstige dieven die toeslaan in een Brabantse supermarkt. Tips? 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
01:02

‘Burgemeester is bijtertje’

Burgemeester Eberhard van der Laan heeft zich ziek gemeld en legt daarmee zijn taken neer. Zijn oud-collega Gerard Spong reageert bedroefd.
00:34

Enorme villa Sinatra weer te koop

Neem een kijkje in het gigantische optrekje dat Frank Sinatra in de jaren '70 liet bouwen. De villa van zeshonderd vierkante meter staat te koop voor een prominent bedrag van 3,7 miljoen.
01:30

Zo hard gaat orkaan Maria tekeer

Maria is uitgegroeid tot een orkaan van de zwaarste categorie. De Cariben krijgen opnieuw de volle laag, zegt Raymond Klaassen van Weerplaza.
00:59

Koning emotioneel over Sint-Maarten

Koning Willem-Alexander is duidelijk diep geraakt door de gevolgen van orkaan Irma voor Sint-Maarten. Hij begint zijn troonrede over de ramp.
11.5 °C
WZW2
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - -0.12%