Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Woensdag 20 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Ander Herrera in duel met Ajacied Matthijs de Ligt tijdens de Europa League-finale.
Ander Herrera in duel met Ajacied Matthijs de Ligt tijdens de Europa League-finale.
Foto: Hollandse Hoogte

ManUniteds Herrera: 'Het is net als bij Ajax'

12 SEP 2017

Ander Herrera staat dinsdagavond met Manchester United in de Champions League tegenover FC Basel. De Spaanse middenvelder is blij dat de Engelse topclub terug is op het hoogste niveau.

"Manchester United moet elk seizoen in de Champions League spelen", aldus Herrera. "We zijn nu na een jaar weer terug en moeten weten waar we vandaan komen. We hebben vorig jaar dan wel de Europa League gewonnen, maar we speelden niet in de Champions League, dus we moeten elke tegenstander respecteren."

United won de Europa League vorig seizoen door Ajax in de finale aan de kant te zetten. De eindzege leverde een plaats in de groepsfase van de Champions League op.

"We staan tegenover Basel en ze hebben een heel getalenteerd team met jonge spelers. Ik denk dat we ze kunnen vergelijken met Ajax, omdat ze ook veel met heel getalenteerde spelers werken en een fantastische jeugdopleiding hebben."

"Basel heeft vorig seizoen de dubbel gewonnen en ze spelen elk jaar in de Champions League tegen goede clubs. Maar wij willen goed beginnen aan de groepsfase en het is belangrijk om met een zege te starten. Maar we moeten hen respecteren. Ze komen met goede spelers en spelen zonder druk op Old Trafford. Het wordt niet makkelijk."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.6 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%