Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Woensdag 20 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord staat de pers te woord in aanloop naar het eerste duel in de Champions League tegen Manchester City
Trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord staat de pers te woord in aanloop naar het eerste duel in de Champions League tegen Manchester City
Foto: ANP

'Duel al aantal keer in mijn hoofd gespeeld'

Gio hult zich in nevelen bij Feyenoord

13 SEP 2017

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst hult zich in nevelen over hoe het strijdplan tegen Manchester City eruit gaat zien. 

Miquel Nelom vervangt in ieder geval opnieuw Ridgeciano Haps, die gisteren de afsluitende training ook niet kon meemaken. De verwachting is dat de coach met het ontbreken van Nicolai Jørgensen kiest voor twee spitsen voorop en een versterkt middenveld.

„Voor ons is het zaak om het zo compact mogelijk te houden en onze momenten te pakken in de omschakeling”, aldus Van Bronckhorst, van wie het nu wel mag beginnen. „Ik heb deze wedstrijd al een aantal keer gespeeld in mijn hoofd en de spelers zullen ook aanvoelen dat spelen in de Champions League speciaal is. We hebben meerdere duels gewonnen, waarvan niemand had verwacht dat we ze zouden winnen.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.6 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%