Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Dinsdag 19 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Giovanni van Bronckhorst vaart zijn eigen koers richting het duel met Manchester City.
Giovanni van Bronckhorst vaart zijn eigen koers richting het duel met Manchester City.
Foto: FOTO ANP

Geen belletje van Feyenoord-coach richting Koeman

Van Bronckhorst laat hoorn op haak

13 SEP 2017

Ronald Koeman bedwong Manchester City drie keer op rij met Everton (vijf punten). Een belletje naar de man onder wie Giovanni van Bronckhorst drie jaar als assistent werkte had heel verleidelijk kunnen zijn, maar de coach van Feyenoord vertrouwt volledig op zijn eigen staf nu de eerste monsterklus wordt aangegaan bij de terugkeer in de Champions League.

Roy Makaay zat afgelopen weekend voor de Rotterdammers in het Etihad Stadium bij de voetbalshow die het elftal van Pep Guardiola weggaf tegen Liverpool (5-0). Onder meer met de bevindingen van de oud-topspits, is een plan op maat gesmeed voor vanavond. Want Van Bronckhorst neemt zijn petje af voor wat Koeman presteert in de Premier League en in het bijzonder tegen City, maar duidt één wezenlijk verschil.

„Ronald heeft het heel goed gedaan en hem raadplegen had gekund, want mijn relatie met Ronald is heel goed, maar je praat wel over twee verschillende teams”, zegt de coach over het verschil tussen Everton en Feyenoord. „De wedstrijd City-Everton (1-1) hebben we bijvoorbeeld wel gezien en geanalyseerd, net als heel veel andere wedstrijden. Maar Ronald is coach van Everton en ik van Feyenoord. Ik heb een goede staf waarmee ik samenwerk, dus ik heb geen reden gezien voor een belletje.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.5 °C
WZW2
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - -0.12%