Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Maandag 25 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Golfer Luiten te volgen met virtual reality-bril
Golfer Luiten te volgen met virtual reality-bril
Foto: www.golf.nl

Golfer Luiten te volgen met virtual reality-bril

13 SEP 2017

Golfliefhebbers kunnen bij het KLM Open met een virtual reality-bril meelopen met Joost Luiten en andere topspelers. Hierdoor kunnen de toeschouwers het spel door de ogen van de winnaar van het KLM Open 2013 en 2016 beleven.

Luiten zelf is vol lof over het initiatief: "Ik ben er trots op dat ik als eerste speler onderdeel uitmaak van deze wereldprimeur op de European Tour. Een 360 graden camera loopt met mij mee tijdens de flight en brengt in beeld wat ik zie. Van medespelers tot publiek, van de eerste slag tot de laatste putt. Dichterbij het golfspel kun je als publiek niet komen!"

Het KLM Open begint donderdag op golfbaan The Dutch in Spijk. Naast Luiten doen nog zeventien Nederlanders mee aan het KLM Open, onderdeel van de Europese Tour met een prijzengeld van 1,8 miljoen euro. Onder hen routinier en huidig bondscoach Maarten Lafeber, die voor de 22e keer het KLM Open speelt. Hij won het toernooi in 2003. Daan Huizing, Wil Besseling en Ralph Miller zijn andere oudgedienden. Het veld telt vijf Nederlandse amateurs, onder wie Jerry Ji en Nordin van Tilburg, allebei pas zeventien jaar.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.8 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%