Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Woensdag 20 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Stefan de Vrij
Stefan de Vrij
Foto: Hollandse Hoogte

Lazio gaat rouleren tegen Vitesse

13 SEP 2017 Jeroen Kapteijns

Het is nog maar de vraag of Lazio Roma-verdediger Stefan de Vrij in de basis zal staan bij de aftrap van de Europa League tegen Vitesse. Lazio-trainer Simone Inzaghi kondigde aan met het oog op het zware programma te gaan rouleren. ,,Er zullen wisselingen plaatsvinden, maar we zullen absoluut geen cadeaus weggeven. Ik heb vertrouwen in het team dat ik ga opstellen”, aldus de Lazio-trainer.

De broer van Filippo Inzaghi is niet bevreesd voor onderschatting van Vitesse door zijn spelers. ,,We hebben ons heel serieus voorbereid op deze wedstrijd. We hebben Vitesse goed geanalyseerd. Het is een ploeg, die altijd wil voetballen. We hebben respect voor het Nederlandse voetbal en we hebben het niet getroffen met Vitesse als tegenstander uit pot 4.”

De Vrij kijkt ernaar uit om weer eens in Nederland actief te zijn. ,,Het is leuk om terug te komen in Nederland. Veel vrienden en familie kunnen komen kijken en ik kom jongens tegen met wie ik heb gespeeld”, aldus de Oranje-international, die het Nederlandse voetbal nauwgezet volgt en Vitesse daarom goed kent. ,,Vitesse heeft een goede ploeg met veel behendige, snelle spelers. Ze hebben al veel gescoord dit seizoen.”

Lazio Roma trainde woensdagavond niet in de Gelredome en dat kwam De Vrij goed uit. ,,We moeten opschieten, want ik ga dadelijk op tv naar Feyenoord-Manchester City kijken. Ik heb volop genoten van het kampioenschap. Ik ben enorm trots op de titel van Feyenoord en vind het heel mooi, dat ze nu in de Champions League uitkomen. Feyenoord blijft toch mijn club.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.6 °C
ZZW2
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%