Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Woensdag 20 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Ontgoocheling bij Jean-Paul Boëtius
Ontgoocheling bij Jean-Paul Boëtius
Foto: René Bouwman

'Zondag wacht PSV'

Boëtius wil Manchester City snel vergeten

14 SEP 2017 ANP

Snel vergeten en weer doorgaan. Dat was de boodschap van Jean-Paul Boëtius na de historisch zware nederlaag van Feyenoord voor eigen publiek in de Champions League tegen Manchester City (0-4). 

"Zondag wacht PSV, we moeten met opgeheven hoofd en de borst vooruit het veld opstappen in Eindhoven. Wij zijn nog steeds de top van Nederland, dat gaan we zondag weer laten zien'', zei Boëtius met de van hem bekende bravoure.

Lees ook op Telesport.nl: - Feyenoord vernederd door City: 0-4 - El Ahmadi gelaten na afstraffing - Van Bronckhorst hekelt slappe start - Van der Heijden: 'Een harde leerschool' De vleugelspits wilde de 'masterclass' die Feyenoord zojuist had gekregen van Manchester City het liefste zo snel mogelijk vergeten. "We wisten vooraf al dat het moeilijk zou worden en als je dan zo snel zo'n goal tegen krijgt, wordt het helemaal lastig'', aldus Boëtius. "We waren heel erg zoekende in het begin. De spelers van City rouleerden steeds qua posities, daardoor waren wij constant een stapje te laat. Kijk, het is geen schande om van deze ploeg te verliezen, maar het had wel wat minder pijnlijk gekund. We moeten dit hoofdstuk snel afsluiten en er zondag weer staan. En dat gaat ook gebeuren, daarvan ben ik overtuigd."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.5 °C
WZW2
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - -0.12%