Zoeken
  Zoeken met  
11.0 °C
ZO2
 
files 172
145 km.
euro95
diesel
1,809
1,491
 
 

SNELNIEUWS

Woensdag 16 april
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
do 20 jan 2011, 23:19

Hari maakt rentree in Lyon

Van onze Telesportredactie
Badr Hari maakt over vier maanden zijn rentree in de ring. Het management van de Amsterdamse K-1-vechter van Marokkaanse komaf heeft een mondelinge overeenkomst gesloten voor een partij tijdens een It’s Showtime-evenement in de Franse stad Lyon.

Zijn tegenstander wordt naar verwachting binnen twee weken gepresenteerd. „Badr maakt in mei zijn comeback”, bevestigt Simon Rutz, de manager van Hari. „Hopelijk gaat Badr vanaf nu datgene doen waar hij goed in is: lekker knokken in de ring. Hij moet laten zien dat hij tot de beste vechters in de wereld behoort.”

Hari heeft een roerig jaar achter de rug. De 26-jarige vechter kwam vorig jaar mei voor het laatst in actie. Destijds werd hij in de Amsterdam Arena gediskwalificeerd, omdat hij zijn tegenstander Hesdy Gerges natrapte. Hari laste vervolgens een adempauze in en vertrok naar Marokko.

Na maanden spoorloos geweest te zijn, moest hij zich na terugkomst in Nederland op het politiebureau melden, omdat hij verdachte is in een mishandelingzaak. Hari werd direct opgepakt, maar is inmiddels alweer enige tijd op vrije voeten. Hari wil in 2011 weer op sportief vlak van zich doen spreken.

Gerelateerde artikelen

`PEC geen kans tegen Ajax`
Rinus Israël verwacht niet dat PEC Zwolle in de bekerfinale een kans maakt tegen Ajax. Samen met...