Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Maandag 21 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Badr Hari waarschuwt Gerges

29 MEI 2010

K-1-vechter Badr Hari is vol vertrouwen voor zijn It’s Showtime-wereldtitelgevecht (+95 kg) tegen Hesdy Gerges. Beide vechters ontmoeten elkaar zaterdag in de Amsterdam ArenA. ,,Ik ben misschien wel beter en sterker dan vorig jaar december in de K-1-finale. Ik zal Gerges geen ruimte geven om in de wedstrijd te komen en ben van plan hem flink pijn te doen. Ik denk dat het lang duurt voordat hij weer wakker is…”, klinkt het strijdvaardig uit de mond van de 25-jarige Hari, bijgenaamd de ‘Golden Boy’.

Gerges, een Nederlandse vechter van Egyptische komaf, maakte het afgelopen jaar indruk met zeges op onder anderen Ruslan Karaev en Paul Slowinski, allebei bekende vechters uit het K-1-wereldje. Zijn laatste gevecht, op 13 maart in Milaan, ging hij echter op pijnlijke wijze onderuit tegen de relatief onbekende Fransman Brice Guidon.

,,Dat was een magere wedstrijd, maar iedereen heeft wel eens een mindere dag. Misschien was dat toen bij Gerges het geval”, waakt Hari voor onderschatting. ,,Op 29 mei (zaterdag) is hij vast in vorm. Voor een partij tegen mij vindt hij vast wel de juiste motivatie om keihard te trainen. Voor Gerges is dit gevecht een kans om in de schijnwerpers te komen. Ik hoop een goed getrainde Gerges te treffen. Aan mij zal het niet liggen. Ik voel dat ik goed in vorm ben.” Hesdy Gerges kan zijn borst dus natmaken.

Voor videobeelden achter de schermen richting het It's Showtime Gala sms showtime naar 5040 .

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.6 °C
NO2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%