Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
De Racing Diva`s.
De Racing Diva's.

Racing Diva's zoeken sponsor

12 DEC 2012

Komende maand, in het hartje van de winter, hopen de Racing Diva’s tijdens de 24 uursrace in Dubai evenals vorig jaar bijval te scoren in het evenement, waarvoor zich al tachtig equipes hebben aangemeld. Sheila Verschuur (26), Paulien Zwart (34), Gaby Uljee (36), Sandra van der Sloot (37) en Liesette Braams (40) gaan ditmaal niet met een Renault Clio van start, maar vertrouwen op 11 en 12 januari op een BMW 320 diesel van de ervaren Duitse tuner Torsten Schubert.

In hun promotiecampagne hebben de ’hartendiefjes’ opnieuw een goed doel uitgekozen. Kreeg begin dit jaar Plan Nederland, dat zich inzet voor vrouwen in ontwikkelingslanden, een bijdrage uit hun fondsenwerving via hartjes op de auto, ditmaal maken zij zich sterk voor onderzoek naar de ziekte ALS.

Het geeft een extra dimensie aan hun bijzondere deelname die bij hun première in de Verenigde Arabische Emiraten veel bekijks trok. Een vervolgoptreden kon dan ook niet uitblijven, vertelde Sheila Verschuur. „Dat was vrij snel duidelijk, omdat het best wel een groot succes was geweest. Er kwamen zoveel mensen op ons af en iedereen reageerde enorm enthousiast op ons, als enige damesteam. We hebben ook de finish gehaald. We werden in onze klasse vierde en misten dus net het podium. Jammer voor de nummers een, twee en drie, maar de fotografen richtten hun camera’s voornamelijk op ons. Nu gaan we voor het podium. Natuurlijk!”

Lees het volledige artikel over de Racing Diva's in de betaalde online versie van De Telegraaf (gratis voor abonnees of eenmalig voor 1,10 euro).

 

17.6 °C
ZW5
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 450.27
+ / - 0.0%
`Zege Ajax belangrijk met oog op...
Ajax-watcher Mike Verweij blikt vooruit op het Europa League-duel met Standard Luik en trainer...