Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Artsen vechten voor gevallen fan

27 NOV 2013

De Ajax-fan die gisteravond in de ArenA vijf meter naar beneden viel uit het vak van de F-side, ligt nog altijd met zwaar hoofdletsel in het ziekenhuis. De politie kon woensdagochtend nog geen nieuwe informatie geven over de man. Zijn toestand is sinds gisteravond onveranderd.

Foto: TLG

Duizenden toeschouwers waren er getuige van hoe de man levenloos in een grote plas bloed op de grond lag in het stadion. Een traumateam en twee ambulances werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Hij is daarna in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. De politie kan niet zeggen of de fan in levensgevaar verkeert.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog volstrekt onduidelijk. Overigens werden hulpverleners die zich over de man ontfermden door enkele mensen uit het publiek de huid vol gescholden. Ze vonden dat het slachtoffer niet snel genoeg werd geholpen.

De Boer

Ajax-trainer Frank de Boer en Ronald de Boer laten woensdag via hun gezamenlijke Twitteraccount weten mee te leven met de man. "Naast de mooie overwinning houdt vandaag het vreselijke ongeval met de supporter ons erg bezig. Veel sterkte voor hem en zijn familie", laten de broers weten.

12.9 °C
Z3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 452.33
+ / - +0.17%
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Blessures en schorsingen Ajax

Blessures en schorsingen AFC Ajax

AFC Ajax

Blessures / schorsingen*
 

Tim Krul (niet wedstrijdfit)

 


*Deze lijst is bijgewerkt tot en met 26 september 2016