Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Slory 'hoofdsponsor' boetepot Feyenoord

22 NOV 2009

ROTTERDAM - Aanvaller Andwelé Slory ontpopt zich dit seizoen bij Feyenoord als 'hoofdsponsor' van de boetepot. De snelle rechtsbuiten stortte onder de nieuwe trainer Mario Been wegens ondisciplinair gedrag al menig bedrag in het spelersfonds waaruit onder meer leuke uitstapjes van de selectie worden bekostigd. Afgelopen week was het opnieuw raak bij Slory.

Andwélé Slory in het shirt van Feyenoord
Andwélé Slory in het shirt van Feyenoord
Foto: ANP

De populaire Feyenoorder deelde vrijdag op een schoolplein in Barendrecht spontaan handtekeningen uit aan groepje jeugdige fans. Wegens griep had hij evenwel sinds dinsdag al niet meer meegetraind met de selectie van Been. Het uitstapje van de 'zieke' Slory lekte uit en leidde tot een nieuwe boete en een stevig gesprek met zijn coach.

„Andy was op weg naar de apotheek toen die apies hem onderweg riepen”, legde Been zondag in De Kuip uit. „Hij is toen even uit zijn auto gestapt en heeft wat handtekeningen uitgedeeld. Dat was natuurlijk goed bedoeld en ook heel lief van hem. Zoiets had mij vroeger ook kunnen overkomen. Maar als prof moet je natuurlijk wel nadenken in zo'n situatie. Daarin mag je niet belanden als je ziek thuis zit. Maar goed, het is intern weer opgelost. Als Andy zo doorgaat, kunnen we op zijn kosten tijdens de winterstop wel mooi op trainingskamp naar een warm land.”

19.3 °C
ZZW4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 447.23
+ / - -0.14%
PSV moet Ajax-scenario voorkomen
- PSV-watcher Jeroen Kapteijns over de komende clash van PSV met Rostov in de Champions League,...