Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Lionel Messi schreeuwt het uit van de pijn.
Lionel Messi schreeuwt het uit van de pijn.
Foto: EPA

Oordeel over Messi zaterdag

06 DEC 2012

BARCELONA - Alsof er niets gebeurd was arriveerde Lionel Messi donderdagochtend op de training bij FC Barcelona. De sterspeler van de Catalanen stapte naar het zich liet aanzien zonder fysiek ongemak uit zijn auto om vervolgens in de sportschool aan zijn herstel te werken. De kneuzing aan de linkerknie van de Argentijn lijkt mee te vallen, schrijven Spaanse media.

Messi was woensdagavond tegen Benfica op de bank begonnen, maar mocht na 58 minuten invallen van trainer Tito Vilanova. Enkele minuten voor tijd raakte de topscorer aller tijden van Barça geblesseerd bij een botsing met doelman Artur van de Portugezen. Messi verliet vervolgens per brancard het veld.

Zaterdag zal de medische staf beslissen of de vedette fit genoeg is voor het competitieduel van zondag tegen Betis Sevilla. Naar verwachting sluit Messi zaterdag weer aan bij de groep.

De nummer 10 van Barça lijkt niet lang aan de kant te hoeven staan, waardoor hij het record van Gerd Müller (85 doelpunten in één kalenderjaar) nog kan proberen te verbeteren. De 25-jarige Argentijn staat op 84 treffers dit jaar. De aanvaller heeft nog vier wedstrijden om dat aantal op te voeren: tegen Betis, Córdoba (Spaanse beker), Atletico Madrid en Valladolid.

12.5 °C
ZW2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 454.48
+ / - -0.23%
`Feyenoord is klaar voor...
In Telesport Vandaag laat chef voetbal Valentijn Driessen zijn licht schijnen over de traditionele...