Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Mario Balotelli
Mario Balotelli
Foto: AFP

Broer Silvio Berlusconi in opspraak

Rel bij AC Milan rond Balotelli

06 FEB 2013

MILAAN - Bij AC Milan is een rel ontstaan rond vicevoorzitter Paolo Berlusconi, de broer van preses en oud-premier Silvio Berlusconi. Op diverse Italiaanse websites is te zien en te horen dat Paolo Berlusconi enkele kwalijke opmerkingen maakt ten aanzien van aanwinst Mario Balotelli, de aanvaller die woensdagavond met Italië tegen Oranje in Amsterdam aantreedt.

„Zo, laten we nu gaan kijken hoe die kleine zwarte jongen van de familie, die mafkees, het ervan afbrengt”, zei de vicepreses van AC Milan tegen een aantal mannelijke omstanders voor het begin van de thuiswedstrijd zondag tegen Udinese (2-1). „Alle jonge meiden zijn eveneens uitgenodigd. Misschien krijg je de voorzitter nog wel te spreken”, sprak Paolo Berlusconi daarna veelbetekenend in de richting van een tv-camera.

De uitlatingen van Berlusconi leidden tot boze reacties in de Italiaanse samenleving. „De idioot....het moet wel familie zijn”, doelde een internetgebruiker op de bedenkelijke reputatie van voorzitter Silvio Berlusconi.

Balotelli, op Sicilië geboren uit Ghanese ouders, debuteerde voor AC Milan tegen Udinese met twee treffers.

17.1 °C
ZZW4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 447.83
+ / - -0.01%
PSV`er De Jong waakt voor...
- PSV`er Siem de Jong over de komende clash van PSV met Rostov in de Champions League, verslaggever...