Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Ontzet kijkt Fernando Muslera de bal na.
Ontzet kijkt Fernando Muslera de bal na.
Foto: You Tube

Blunder goalie Muslera (video)

06 FEB 2013

DOHA (QATAR) - Fernando Muslera kon na een kwartier wel door de grond zakken in het oefenduel tegen Spanje. De doelman van Uruguay liet een zwabberend schot van bijna dertig meter afstand van  Cesc Fabregas ongelooflijk knullig door zijn handen glippen. De teamgenoot van Wesley Sneijder bij Galatasaray sloeg na zijn blooper woedend met zijn hand op de grasmat.

De Spaanse middenvelderSanti Cazorla  houdt Uruguays  Nicolas Lodeiro achter zich.
Foto: AFP

De blunder van Muslera zorgde overigens voor veel hilariteit op de tribunes in Doha. Supporters van Spanje scandeerden luidkeels de naam van Luis Suarez. De aanvaller van Liverpool stond namelijk tijdens de warming-up in het doel bij de Zuid-Amerikanen. Daarbij liet Suarez zien ook over prima keepende kwaliteiten te beschikken.

Lodeiro

Een kwartier later was het alweer gelijk door een wonderschone treffer van Cristian Rodriguez, 1-1. De assist kwam van oud-Ajacied Nicolás Lodeiro.

Suarez

Na rust kwam Spanje opnieuw op voorsprong. Ditmaal via Pedro Rodriguez. Aan de andere kant maakte Suarez het de Spaanse verdediging behoorlijk lastig. De gelijkmaker hing even in de lucht.

De laatste treffer van de avond viel evenwel aan de andere kant. Pedro scoorde zijn tweede, 3-1. Dat betekende dat het elftal van bondscoach Vicente del Bosque inmiddels 18 wedstrijden zonder nederlaag is.

 

 

Zie HIER het filmpje.

17.1 °C
ZZW4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 447.83
+ / - -0.01%
PSV`er De Jong waakt voor...
- PSV`er Siem de Jong over de komende clash van PSV met Rostov in de Champions League, verslaggever...