Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Messi letterlijk ziek van verlies

27 FEB 2013

BARCELONA - Lionel Messi kon gisteren zijn ploeg niet op sleeptouw nemen in de bekerreturn tegen Real Madrid. Barcelona verloor in eigen huis met 1-3 van aartsrivaal Real. Messi bleek letterlijk ziek van het verlies, want hij liet vandaag de training lopen omdat hij door griep is geveld.

De clubartsen van Barcelona bezochten Messi vandaag thuis en gaven hem medicijnen, zodat hij snel opknapt. Daarnaast krijgt de Argentijnse alleskunner morgen een vrije dag om te herstellen. Barcelona hoopt dat de kleine aanvaller vrijdag weer mee kan trainen, want zondag wacht opnieuw een confrontatie met Real. Dan is er een competitietreffen in het Bernabeu Stadion in Madrid.

Vermoeidheid

Dat Messi, die vrijwel nooit een duel mist, tekenen van vermoeidheid vertoont weerlegde de Argentijn dit weekeinde al op Barca TV: "Ik ben eraan gewend veel duels achter elkaar te spelen, dat wil ik ook graag. Ik voel me beter als ik geen rust neem.”

Voorlopig heeft Barcelona in de competitie nog een voorsprong van 16 punten op Real en leidt Messi met 38 treffers soeverein de topscorerslijst.

Messi was niet de enige afwezige op de uitloop-training van Barcelona: Xavi bracht een bezoek aan de fysiotherapeut, terwijl Song in de fitnessruimte achterbleef.

18.7 °C
ZW4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 450.27
+ / - +0.54%
`Zege Ajax belangrijk met oog op...
Ajax-watcher Mike Verweij blikt vooruit op het Europa League-duel met Standard Luik en trainer...