Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Joop Munsterman (links) en Steve McClaren tijdens de aanstelling van de Engelse oefenmeester in januari 2012. Inmiddels ziet de situatie er voor McClaren een stuk minder rooskleurig uit.
Joop Munsterman (links) en Steve McClaren tijdens de aanstelling van de Engelse oefenmeester in januari 2012.
Foto: ANP

Munsterman had nog vertrouwen

26 FEB 2013

ENSCHEDE - Voorzitter Joop Munsterman had er nog steeds vertrouwen in dat trainer Steve McClaren met FC Twente voor een ommekeer zou kunnen zorgen, maar de preses van de voetbalclub uit Enschede respecteert het vertrek van de Britse coach.

„We zijn van mening dat de tegenvallende prestaties van FC Twente onder leiding van Steve McClaren omgebogen zouden kunnen worden”, zei Munsterman dinsdag in een reactie op de website.

„Steve heeft echter aangegeven dat het in het belang van een ieder beter is de club per direct te verlaten”, reageert Munsterman. „Wij hebben begrip voor zijn beslissing en respecteren deze. Het is teleurstellend afscheid te moeten nemen van de trainer onder wiens leiding FC Twente de landstitel behaalde in 2010. De trainingen en wedstrijden zullen vooralsnog worden geleid door Alfred Schreuder, geassisteerd door Boudewijn Pahlplatz en Youri Mulder.”

16.3 °C
WZW4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 451.55
+ / - +0.28%
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Blessures en schorsingen FC Twente

Blessures en schorsingen FC Twente

FC Twente

Blessures / schorsingen*

Speler:

 

Chinedu Ede (knie)

Kamohelo Mokotjo (lies, twijfel)


*Deze lijst is bijgewerkt tot en met 26 september 2016