Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Dusan Tadic
Dusan Tadic
Foto: Hans van Tilburg

Tadic: Veel belangstelling

10 JUN 2013

BRUSSEL - Dusan Tadic denkt na over zijn toekomst. Bij zijn entree bij FC Twente verklaarde de Serviër uit te kijken naar Champions Leaguevoetbal, maar komend seizoen ontbreekt FC Twente geheel in Europa. "Het is belangrijk om Europees te spelen en het is teleurstellend, dat we dat niet hebben gehaald.”

De geplande verkoop van Leroy Fer eind januari – toen FC Twente als koploper nog volop titelperspectief had – zaaide afgelopen seizoen twijfel over het ambitieniveau van zijn werkgever. "Alle spelers waren op dat moment teleurgesteld, omdat Leroy een belangrijke speler is. Toen heb ik wel even gedacht, wat nou de ambitie was van de club.”

Tadic heeft er geen geheim van gemaakt met het oog op zijn persoonlijke ontwikkeling een transfer serieus te overwegen. "Ik heb het goed naar mijn zin bij FC Twente, maar ik ben een professional en als er een goede aanbieding komt voor mij en voor de club dan moeten we om de tafel. Er is veel belangstelling, maar ik heb tot nu toe alles overgelaten aan mijn manager. Als het echt concreet wordt, zal hij me informeren.”

12.9 °C
Z3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 452.33
+ / - +0.17%
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Blessures en schorsingen FC Twente

Blessures en schorsingen FC Twente

FC Twente

Blessures / schorsingen*

Speler:

 

Chinedu Ede (knie)

Kamohelo Mokotjo (lies, twijfel)


*Deze lijst is bijgewerkt tot en met 30 september 2016