Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Trainer Alex Pastoor van NEC.
Trainer Alex Pastoor van NEC.
Foto: ANP Pro Shots

Flink wat afwezigen bij NEC

07 DEC 2012

NIJMEGEN - NEC-trainer Alex Pastoor heeft behoorlijk wat personele problemen voor het uitduel met RKC Waalwijk van zaterdag. Met name op het middenveld is de ziekenboeg volgestroomd.

Zo ontbreken de geblesseerden Nick van der Velden (lies), Marcel Stutter (knie) en Geert Arend Roorda (voet). Daartegenover staat de terugkeer van Ryan Koolwijk, die een schorsing achter de rug heeft. Nathaniel Will en Michel Breuer vielen tegen NAC uit, maar zijn tijdig hersteld.

Youri Loen, Stijn de Looijer en Danny van den Meiracker zijn al langer afwezig. Dat geldt ook voor Evander Sno, die inmiddels een ingreep heeft ondergaan die hem van zijn hartritmestoornissen af moet helpen.

Erwin Koeman

Trainer Erwin Koeman van RKC mist nog steeds Peter Jungschläger, Mark Janssen, Guy Ramos en Richard Barroilhet. Ramos en Barroilhet kunnen waarschijnlijk snel weer aansluiten bij de groepstraining. Ramos brak eind september tegen Ajax een middenvoetsbeentje, terwijl Barroilhet sinds zijn komst van Fulham met een knieblessure kampt.

12.2 °C
Z2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 447.87
+ / - -1.45%
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Blessures en schorsingen NEC

Blessures en schorsingen NEC

NEC

Blessures / schorsingen

Speler:

 

Ferdi Kadioglu (schouder)


*Deze lijst is bijgewerkt tot en met 26 september 2016