Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
NEC`er Evander Sno.
NEC'er Evander Sno.
Foto: ANP Pro Shots

„In drie maanden tijd één smsje van Pastoor”

Licht op groen voor Sno

08 DEC 2012 Mike Verweij

UTRECHT - Het (voetbal)leven lacht Evander Sno (25) weer toe. „De hartritmestoornissen zijn volgens dokter Loh definitief verholpen”, zegt de speler van NEC vanuit het Utrechts Medisch Centrum, waar hij donderdag een operatie van 13,5 uur onderging. „De artsen hebben er goed de tijd voor genomen, alles driedubbel gecheckt”, beschreef de middenvelder de zorgvuldigheid die in acht werd genomen, voordat het licht weer op groen werd gezet om te gaan trainen en voetballen.

Sno liet de voetbalwereld eind september schrikken. In het uitduel met Feyenoord werd hij onwel, nadat hij eerder als speler van Jong Ajax in 2010 was getroffen door een hartstilstand. „Dokter Loh heeft me nogmaals aangegeven dat ik in De Kuip niet in levensgevaar ben geweest”, aldus de Rotterdammer. „Het kastje in mijn borst heeft gewoon zijn werk gedaan toen zich weer een ritmestoornis voordeed.”

Achteraf is hij daar blij om. „Ik ben erg gelovig en denk dat alles een reden heeft. Dat de problemen bij Feyenoord weer aan het licht kwamen, zorgde ervoor dat ik in contact kwam met dokter Loh, nu deze operatie heb gehad en weer kerngezond ben”, zegt hij vanuit zijn ziekenhuisbed.

 

 

17.6 °C
ZW5
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 450.27
+ / - +0.54%
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Blessures en schorsingen NEC

Blessures en schorsingen NEC

NEC

Blessures / schorsingen

Speler:

 

Ferdi Kadioglu (schouder)


*Deze lijst is bijgewerkt tot en met 26 september 2016