Zoeken
  Zoeken met  
10.2 °C
ONO4
 
files 112
76 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Patrick Kluivert Foto: ANP
wo 06 feb 2013, 06:23

Kluivert in rol Balotelli

Van onze speciale verslaggevers
DEN HAAG - 

Assistent-bondscoach Patrick Kluivert (36) moest op de afsluitende training van Oranje tijdens het partijspel elf tegen elf onverwachts in actie komen bij de reserves. „Hij heeft de rol van Mario Balotelli ingevuld”, zei Louis van Gaal, die Klaas-Jan Huntelaar zag afhaken

.„Klaas-Jan had last van zijn linkeroog toen hij wakker werd, waarna de dokter hem naar het ziekenhuis heeft laten gaan”, aldus Van Gaal. „Daar bleek hij een kleine bloeduitstorting te hebben, onschuldig van aard. Maar voor een voetballer is dat moeilijk, omdat hij wordt beperkt bij het kijken in de diepte. De dokter heeft hem gezegd naar huis te gaan en ik heb Arjen Robben opgeroepen.”

Dat de blessuregevoelige aanvaller bij Bayern München al een aantal weken niet in de basis staat, maakte Van Gaal niet uit. „Ik heb altijd gezegd dat Robben een uitzonderingsgeval is en ik kon ook niet voorzien dat Huntelaar met zo’n blessure kwam te zitten. Dit is zo’n uitzondering, want ik heb een spits nodig en Robben is van de buitencategorie.”

Lees meer over
voetbal  - oranje  - patrick kluivert

`Historische dag Ajax`
PEC Zwolle kan zondag de mooiste prijs uit de historie pakken. De ploeg van Ron Jans moet wel zien...