Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Jeffrey Bruma wil bij PSV om de prijzen spelen.
Jeffrey Bruma wil bij PSV om de prijzen spelen.
Foto: PSV

’Het komt goed met Bruma’

10 JUL 2013

EINDHOVEN - Met de op handen zijnde transfer van Kevin Strootman naar AS Roma is de exodus bij PSV nog in volle gang. De nieuwe trainer Phillip Cocu heeft echter pas twee nieuwelingen (Adam Maher en Florian Jozefzoon) op het trainingsveld kunnen begroeten. Technisch manager Marcel Brands verwacht vandaag de laatste formaliteiten rond het huren van Karim Rekik af te ronden en is ook optimistisch gestemd over de afloop van het medische traject waarin Jeffrey Bruma terecht is gekomen.

Nadat de doktoren van PSV bij de medische keuring een hartafwijking constateerden bij de centrale verdediger is er uitgebreid overleg geweest tussen diverse artsen, onder meer die van zijn vorige club Chelsea. Naar verwachting krijgt Bruma vandaag of morgen het groene licht. „Ik heb goede hoop dat het goedkomt”, liet Brands weten.

De verkoop van Strootman zal een extra impuls zijn voor Brands om Stijn Schaars snel los te weken bij Sporting Lissabon. Het laatste obstakel is dat hij nog geld tegoed heeft van het financieel armlastige Sporting en niet wil vertrekken voordat dat goed is geregeld.

Verder wil PSV zich sowieso nog versterken met een rechtsback, waar Santiago Arias van datzelfde Sporting Lissabon een belangrijke kandidaat voor is, en een buitenspeler, waarvoor Oussama Assaidi een mogelijke optie is.

16.7 °C
ZW2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 447.85
+ / - -1.46%
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Blessures en schorsingen PSV Eindhoven

Blessures en schorsingen PSV

PSV Eindhoven

Blessures / schorsingen*

Speler:

 

Jürgen Locadia (lies)

Oleksandr Zinchenko (niet wedstrijdfit, twijfel)


*Deze lijst is bijgewerkt tot en met 26 september 2016