Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Fred Rutten is terug bij Vitesse
Fred Rutten is terug bij Vitesse
Foto: ANP

Geen vuiltje aan de lucht, zegt Vitesse

05 FEB 2013

ARNHEM - Algemeen directeur Erwin Kasakowski van Vitesse heeft dinsdag voor aanvang van de training een gesprek gevoerd met trainer Fred Rutten over alle voorvallen van de afgelopen dagen. „Ik ben blij dat Fred weer aan de slag is. We hebben samen gezeten en vastgesteld dat er geen vuiltje meer aan de lucht is”, aldus Kasakowski. „In elk huwelijk is er wel eens onenigheid.”

Rutten beaamde dat, nadat hij met al zijn assistenten kort op het trainingsveld had gestaan. „In elk huwelijk gebeurt wel eens wat en wordt soms met enige stemverheffing gesproken. We hebben alles uitgesproken. Ik ben weer terug. Komend weekeinde zit ik tegen PSV weer op de bank.”

„Voetbal lijkt af en toe op het normale leven. Je kunt soms op een heel ongelukkig moment door ziekte even uitgeschakeld zijn. Ik ga nu weer aan de slag”, zei de trainer.

Echt ziek

Rutten maakte de training, waarbij slechts een handjevol spelers aanwezig was, dinsdag niet af. Niet onverstandig, want de weeromstandigheden op Papendal waren ronduit miserabel, met veel wind en natte sneeuw. Niet bepaald bevorderlijk voor de gezondheid van de nog maar nauwelijks van een griep herstelde trainer. Dat Rutten afgelopen dagen echt ziek thuis heeft gezeten was hem aan te zien. Ook zijn door griepbacillen aangetaste stem functioneerde nog slechts op halve kracht.

17.7 °C
ZZW3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 447.83
+ / - -0.01%
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Blessures en schorsingen Vitesse

Blessures en schorsingen Vitesse

Vitesse

Blessures / schorsingen*

Speler:

 

Kelvin Leerdam (geblesseerd, twijfel)

Sheran Yeini (rug, twijfel)


*Deze lijst is bijgewerkt tot en met 26 september 2016