Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Morgen veel bewolking

15 NOV 2012

Zeist, 15 november 2012 - Vanavond en ook morgen overdag is het overwegend bewolkt. Er staat weinig wind en de temperatuur stijgt morgen niet verder dan naar een graad of 5. Het blijft wel droog. In het weekend wordt het weer iets zachter, maar stijgt de kans op neerslag.

Het weer wordt vanavond bepaald door lage bewolking. Een gebied met bewolking is afgelopen nacht het zuiden van het land binnengekomen en trekt tergend langzaam richting het noorden. Aan de rand van het bewolkingsgebied komt mist voor.

Vanavond is het op de meeste plaatsen bewolkt. Alleen in het uiterste noorden en noordoosten van het land is de bewolking wat dunner en komen enkele mistbanken voor. Vannacht is het overwegend bewolkt en zijn ook de mistbanken in het noorden waarschijnlijk verdwenen. De temperatuur daalt naar een graad of 2.

Morgen bedekt de bewolking het hele land. Het wordt een grijze dag met temperaturen rond 5 graden en een zwakke tot matige zuidenwind.

In het weekend wordt de invloed van een lagedrukgebied merkbaar en komt er meer beweging in de atmosfeer. Door de toenemende wind mengt de vochtige lucht zich met de drogere lucht en verdwijnt de mist. In plaats daarvan is het bewolkt met soms wat regen. Het wordt overdag maximaal 10 graden.

Daarna keert het droge weer terug en neemt de wind in kracht af. Veel zon is er niet en de middagtemperatuur blijft overdag rond 10 graden balanceren.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
12.8 °C
WZW4
Beurs AEX
AEX 513.33
+ / - +0.23%
Meer Premium