Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Toenemende bewolking

20 NOV 2012

Zeist, 20 november 2012 - Vanavond en vannacht neemt de bewolking vanuit het westen toe. In het oosten is er de hele nacht nog kans op opklaringen. Het koelt af naar 7 graden vlak aan zee en 2 in het oosten. Morgen is het overwegend bewolkt en volgt 's middags vanuit het zuidwesten een beetje regen. Na morgen blijft het licht wisselvallig.

Vanavond en vannacht trekken wolkenvelden over het land. De dikste bewolking komt voor in het westen van het land. Het oosten houdt de hele avond en nacht kans op opklaringen. Het koelt af naar 7 graden vlak aan zee en 2 graden in het oosten.

Morgen is het overwegend bewolkt. 's Middags volgt vanuit het zuidwesten een beetje regen. Het wordt een graad of 9 en er staat een matige, aan zee vrij krachtige, zuidelijke wind. In de avond trekt de regen naar het noordoosten en draait de wind naar het westen. Het blijft vrij stevig doorwaaien. 's Nachts wordt het droog en klaart het (breed) op. 

Donderdag wisselen wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af. Het wordt opnieuw een graad of 9.

Vrijdag komt een storing dichterbij, waardoor het een grijze dag wordt. Later op de middag of in de avond neemt vanuit het westen de kans op regen toe.

In het weekend blijft het licht wisselvallig en vrij zacht herfstweer. Er komt veel bewolking voor en vooral zondag is er kans op regen. Volgende week blijft het wisselvallig en zet de temperatuur mogelijk een dalende lijn in.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
24.9 °C
ZO3
Beurs AEX
AEX 519.4
+ / - -0.47%
Meer Premium