Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Wisselend bewolkt en soms regen

26 NOV 2012

Zeist, 26 november 2012 - Vandaag trok vanuit het zuiden een storing over het land en zorgde soms voor regen. Vanavond wordt het in het binnenland overwegend droog. Morgen komen vooral in de noordwestelijke helft enkele buien voor. Woensdag draait de wind naar het noorden en wordt het richting het weekend iedere dag een graadje kouder.

Vanavond trekken eerst nog een paar buien over het land, maar later op de avond blijft het in het binnenland droog. Alleen het kustgebied blijft kans houden op een bui. In de nacht kan het tijdelijk opklaren met plaatselijk een mistbank. De minima liggen rond 6-8 graden bij bewolking, indien het tijdelijk opklaart kan het kwik lokaal dalen tot een graad of 3.

Morgen heeft de noordwestelijke helft van het land de grootste kans op een bui. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog, maar de hoeveelheid zon is zeer beperkt. Er staat weinig wind en de temperatuur stijgt op veel plaatsen naar 8 of 9 graden.

Woensdag blijft het overwegend bewolkt en droog. Toch is een klein beetje neerslag aan de kust niet uitgesloten. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig van kracht. In het noordoosten wordt het 6 graden, in het zuidwesten een graad of 8.

Donderdag verandert er weinig aan het weerbeeld. Er is veel bewolking, weinig zon en het blijft zo goed als droog. De noordenwind houdt aan het daardoor wordt het nog een graad frisser. In de nacht naar vrijdag gaat het in het oosten een graadje vriezen.

De dagen daarna daalt de middagtemperatuur naar 4 tot 6 graden. De neerslagkans stijgt licht en de minima liggen rond het vriespunt.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.3 °C
ZW3
Beurs AEX
AEX 523.71
+ / - -0.41%
Meer Premium