Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Nevelig, lokaal mist

06 JAN 2013

Zeist, 6 januari 2013 - Boven Frankrijk ligt op dit moment een hogedrukgebied, waardoor het de komende dagen vrij rustig weer is. Het is grotendeels bewolkt, maar is soms wel ruimte voor de zon. Bovendien is het zacht voor de tijd van het jaar. Woensdag volgt regen en daarna lijkt het winters te worden.

Vanavond zijn er nog steeds enkele opklaringen en kan er nevel en mist ontstaan. In de nacht raakt het weer geheel bewolkt en valt plaatselijk wat motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 6 graden.

Morgen is het bewolkt en nevelig. Het blijft op een enkele spat motregen na droog en het wordt ongeveer 8 graden. De wind is zwak tot hooguit matig en waait uit het zuidwesten.

Ook dinsdag is het somber, meest droog en zacht met temperaturen van een graad of 8. Woensdag valt er een beetje regen en wordt het gemiddeld 7 graden.

De dagen daarna wordt het langzaamaan kouder. In het weekend liggen de temperaturen overdag nog maar rond het vriespunt en de nachten krijgen we veelal lichte tot matige vorst. Ook neemt de kans op winterse neerslag in de vorm van (natte) sneeuw toe.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.4 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - 0.0%
Meer Premium