Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Warm met af en toe zon

21 MEI 2016

21 mei 2016, 07:00 uur - Er is vrij veel wolkenvelden, maar vooral in het zuidoosten zijn er ook perioden met zon. In de noordwestelijke helft van het land zou wat regen kunnen vallen. Met 20-24 graden is het redelijk warm. Vanavond is in het westen kans op een regen- of onweersbui, morgen komen in het hele land buien voor.

Vanochtend trekken wolkenvelden over het land, maar laat het zonnetje zich ook regelmatig zien. Vooral in het noorden is ook kans op wat regen, veel stelt het niet voor. De temperatuur loopt snel op richting 20 graden.

Vanmiddag kan heel plaatselijk een lichte bui ontstaan, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Met een mix van bewolking, zon en maxima van 20 tot 24 graden is het heerlijk weer. Daarbij staat wel een matige zuiden- tot zuidwestenwind.

Vanavond kunnen in het westen van het land een paar regen- en onweersbuien ontstaan. In het oosten blijft het droog, maar komende nacht neemt ook daar de neerslagkans toe. Het wordt niet kouder dan 14 tot 16 graden.

Morgen is het bewolkt en trekken enkele buien over het land. In het uiterste oosten kan het nog 21 graden worden, maar in het westen liggen de maxima rond 17 gaden. In de middag draait de wind naar het westen en wordt het een paar graden kouder.

Maandag blijven we te maken houden met vrij veel bewolking en buien. Bij een noordwestenwind wordt het 14 tot 16 graden en daarmee is het kouder dan normaal. Later op de dag wordt het in het westen droog en kan de zon doorbreken.

Dinsdag wordt een overgangsdag met minder buien en een iets hogere temperatuur. De dagen daarna laat de zon zich vaker zien en stijgt de middagtemperatuur naar 19 tot 22 graden. De kans op een regen- of onweersbui neemt dan wel toe.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en  facebook.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%
Meer Premium