Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Nieuws

Dodelijke IS-aanslag gefilmd

40 min geleden

Schokkende beelden uit de Iraakse hoofdstad Bagdad waar in de nacht van maandag op dinsdag twee autobommen ontploffen. Dit zouden bewakingsbeelden zijn van een van de bommen.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:53

Enorme vloedgolf gefilmd

Spectaculaire beelden uit Zandvoort waar maandag een vloedgolf aankwam. De golf zou zijn veroorzaakt door een hogedrukgebied die het water naar beneden duwt.
00:51

'Flater voor de Tweede Kamer'

Politiek commentator Wouter de Winther geeft zijn mening over Tjeenk Willink, de nieuwe informateur van de Tweede Kamer.
00:49

Acteur John Wijdenbosch verongelukt

Bij het tragische verkeersongeluk vanmorgen op de A6 zijn acteur John Wijdenbosch, zijn vrouw en kind om het leven gekomen. De Surinaamse acteur (44) speelde onder meer in Costa, Fort Alpha en Shouf Shouf.
01:16

Treincrash Limburg in beeld

Een enorme ravage in Noord-Limburg nadat tussen Blerick en Sevenum een vrachtwagen op een goederentrein is gebotst. Het incident vond dinsdag om 04.30 uur plaats.
00:33

Zingende Trump steelt show

Op geheel eigen wijze zingt president Trump het Amerikaanse volkslied mee tijdens Memorial Day, de herdenkingsdienst voor gesneuvelde Amerikaanse militairen.
01:20

‘Hond onder auto móet je voelen’

Gezocht: degene die in Venhuizen een hond doodreed en doorreed. De familie wil het drama kunnen afsluiten.
01:10

Door het oog van de naald

Een bom onder de auto van de vermoorde misdaadblogger Martin Kok was zo krachtig, dat er zeker doden en gewonden waren gevallen, als het explosief was afgegaan.
00:29

Aanslagpleger gespot in supermarkt

De man die de aanslag pleegde bij het concert van Ariana Grande is een dag voor de aanslag nog gespot in een supermarkt.
01:59

'Eiergooier mogelijk strafbaar’

Een heerlijke middag op het water voor de vriendin en kinderen van Art Rooijakkers werd zondag ruw verstoord. De boot is namelijk bekogeld met rauwe eieren en dat kan voor de gooier(s) grote gevolgen hebben. Dit vertelt een woordvoerder van de Amsterdamse politie.