Nieuws

‘Ik rij nu maar van pomp naar pomp’

4 uur geleden

Toenemende zorgen over de brandstoftekorten in Frankrijk. In TELEGRAAF VANDAAG gestrande landgenoten, advies en het laatste nieuws van onze correspondent. Presentatie: Maarten Steendam.

Meest bekeken op De Telegraaf
03:20

‘Ik ben een elektro-vluchteling’

Maria (70) moest haar huis ontvluchten omdat er 5 zendmasten voor de deur werden gezet. Ze heeft last van elektromagnetische straling, vooral te vinden in telefoons en het 4G-netwerk. Maria heeft oplossingen gevonden om te 'ontgiften', waaronder het beplakken van haar huis met aluminiumfolie.
01:05

Halfnaakt op eerste date

In het nieuwe datingprogramma “Undressed” gaan deelnemers tijdens hun eerste ontmoeting meteen uit de kleren. Als Teresa zich heeft uitgekleed, neemt vrijgezel Landry uitgebreid de tijd om hardop haar lichaam te analyseren. “Undressed” is dinsdag om 20.30u te zien bij TLC.
01:06

Zeldzame weerwolfkat gevonden

Is het een kat of is het een wolf? Allebei een beetje. Maak kennis met Eyona uit Zuid-Afrika. Het beestje, dat doodgewone huiskatten als ouders heeft, is een zeldzame speling van de natuur.
04:30

'Renteaftrek gaat er sowieso aan'

Het is niet de vraag óf de hypotheekrenteaftrek wordt aangepakt, maar wanneer en hoe. Martin Visser wenst het volgende kabinet alvast veel sterkte en wijsheid, want dat moet zich tegelijkertijd bezighouden met de toekomst van ons pensioenstelsel. 
04:48

Penthouse ex Martijn Krabbé te koop

Amanda Beekman en Harrie Kolen hebben hun prachtige penthouse in Eindhoven te koop gezet. In Privé TV laten Roel den Outer en Jan Uriot de exclusieve foto's zien.
00:48

Gruwelijk: slapende trucker ramt file

Een Britse vrachtwagenchauffeur moet vijftien maanden de cel in omdat hij vorig jaar in slaap viel achter het stuur en op een file inreed. Hij leidt aan een slaapstoornis en valt thuis ook af en toe in slaap. Toch kroop hij achter het stuur, en dat rekent de rechter hem zwaar aan.
01:24

Kruijswijk ziet Nibali lijden

VIDEO - Rozetruidrager Steven Kruijswijk keek met een prima gevoel terug op de zestiende etappe van de Giro d'Italia. Zijn concurrenten, daarentegen, zagen wéér flink af.
02:52

‘Terrorkraaien’ teisteren Voorburg

Angstaanjagende beelden van kraaien die in Voorburg fietsers aanvallen. De vogels zouden in de buurt van de Koningin Wilhelminalaan een nest hebben.
01:00

Auto bizar goedkoop op veiling

Wie op zoek is naar een goedkope tweedehands auto, moet misschien eens een veiling door een deurwaarder bezoeken. Bekijk hoe een Fiat Stilo uit 2011 voor een bizar lage prijs wordt verkocht. De Deurwaarders Betalen Of Leeghalen: dinsdag, 21.32u op RTL 5.