Invictus

Krajicek zwaait Oranje-equipe uit

23 min geleden

De steun voor de Invictus Games groeit wereldwijd. Oud-tennisser Richard Krajicek kwam naar Schiphol om de atleten uit te zwaaien. In deze aflevering van De Nieuwe Missie volgens we Frank en Stephanie tijdens de laatste voorbereidingen in Nederland en zijn we bij het vertrek op Schiphol.

Meest bekeken op De Telegraaf
05:14

'Mattie was toneelspelen zat'

Hoe kwam Qmusic-dj Mattie Valk erachter dat iemand anders de vader van zijn tweeling is en wie is dat? Harrie Nijen Twilhaar en Maarten Steendam praten erover in Privé TV.
02:02

'Douwe Bob wordt verpletterd'

Onze troef voor het Songfestival loopt het risico om na zijn optreden weggevaagd te worden, bleek tijdens de eerste repetities. In TELEGRAAF VANDAAG de beelden en de uitleg van onze expert Richard van de Crommert. Presentatie: Maarten Steendam.
00:41

‘Zeurende’ bejaarde krijgt op z’n kop

Een AOW'er twijfelt behoorlijk als een PowNed-verslaggeefster vraagt of hij gelukkig is. Zijn buurman geeft hem een keiharde “realitycheck”.
00:47

Terror-kangoeroe: laat me erin!

Een filmpje van een agressieve kangoeroe die toegang eist gaat viral op sociale media over de hele wereld. Hij staat bij een huis en 'klopt' een paar keer op een angstaanjagende manier aan...
00:36

Helse brand verwoest kerk

Een feestelijke kerkdienst in New York is uitgedraaid op een nachtmerrie, zo lijkt het. Het gebouw uit 1855 brandde helemaal uit, ondanks de inzet van maar liefst 170 brandweerlieden.
00:55

Wéér blunder bij missverkiezing

Net als bij de Miss Universe-verkiezing van afgelopen december, wordt ook in Brazilië een verkeerde miss uitgeroepen tot winnaar. Het gezicht van de verliezer van de Miss Rondonia Mundo staat op onweer als ze hoort dat ze toch niet heeft gewonnen.
01:32

Zeven meisjes gedrogeerd bij kermis

Tijdens een kermis in de gemeente Koggenland hebben zeven meisjes ghb toegediend gekregen in een kroeg. Ze zijn daarna gelukkig niet verder lastig gevallen. De eigenaar van de kroeg is geschokt en overweegt strenge maatregelen.
00:58

Arie hoopt op vaderrol Mattie

Arie Boomsma is zelf drie maanden vader van dochtertje Bobby Jo. Hij is dan ook geschrokken van het nieuws dat Mattie Valk niet de vader blijkt te zijn van zijn tweeling.
01:47

Rusland favoriet op Songfestival

Voor het komende Eurovisie Songfestival staat bij de bookmakers Rusland al weken op 1. Ook onze songfestivalverslaggever Richard van de Crommert is laaiend enthousiast over de Russische inzending.