Nieuws

Gay Pride in Istanbul groot succes

01 JUL 2013

De Gay Pride in Turkije van afgelopen zondag was dit jaar groter dan ooit, mede doordat andere demonstranten zich aansloten bij de parade. Het was een vreedzame, feestelijke dag in een stad die eventjes de onlusten van de afgelopen tijd leek te zijn vergeten.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:25

Edwin Evers boos op milkshakegooier

Edwin Evers heeft geen goed woord over voor de man die een slapende agent filmde in haar dienstauto. In zijn programma Evers Staat Op op Radio 538 vertelt de dj hem de waarheid.
00:36

Deze sexy miss is te dik bevonden

Arna Ýr Jónsdóttir, Miss IJsland 2015, is opgestapt uit de verkiezing van Miss Grand International. De 20-jarige miss kreeg van de organisatie namelijk een opmerking over haar gewicht en een dwingend advies te diëten.
02:11

Wildwaterhorror: zo ging het mis

Hoe konden vier mensen verongelukken in een wildwaterattractie in een Australisch pretpark? In TELEGRAAF VANDAAG huiveringwekkende animatiebeelden.
00:42

Spooky! Truck zonder chauffeur

Een bizar gezicht: deze vrachtwagen met bier rijdt door Colorado, maar er zit niemand achter het stuur...
01:26

Lady Gaga mag niet meer autorijden

Lady Gaga is bij James Corden in de auto gestapt voor een nieuwe Carpool Karaoke. De zangeres heeft zelf onlangs haar rijbewijs gehaald, maar of het nou zo’n goed idee was om haar ook een stukje te laten rijden...
01:48

Emotioneel eerbetoon puberdochter

De vader van Alica verliet haar moeder tijdens de zwangerschap. Al 13 jaar voedt Tanja haar dochter alleen op. Bekijk in deze video wat er gebeurt als moeder en dochter hun hart laten spreken… All Inclusive, woensdag 20.30u, NPO 3.
01:00

'Behulpzame' vrouw berooft bejaarde

Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht heeft beelden vrijgegeven van een laffe diefstal. Een bejaarde vrouw wordt van haar pinpas bestolen waar ze bij staat. VIA
00:41

Eigenaar verjaagt overvaller met bezem

Opsporing Verzocht heeft beelden vrijgegeven van een heldhaftige eigenaar van een filiaal van New York Pizza in Haarlem. Hij verjaagt twee gewapende overvallers uit zijn zaak. VIA
01:25

91-jarige bestolen van pronkstuk

Dieven hebben een handgemaakte molen uit de tuin van de 91-jarige Leen Boshuizen gestolen. Vanwege zijn leeftijd kan hij geen nieuwe meer maken.