Nieuws

Gay Pride in Istanbul groot succes

01 JUL 2013

De Gay Pride in Turkije van afgelopen zondag was dit jaar groter dan ooit, mede doordat andere demonstranten zich aansloten bij de parade. Het was een vreedzame, feestelijke dag in een stad die eventjes de onlusten van de afgelopen tijd leek te zijn vergeten.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:26

Man bokst met kangoeroe

Veel hondenbaasjes doen er werkelijk alles aan om hun viervoeter te redden als hij in gevaar is. Zo ook in Australië, waar een agressieve kangoeroe een hond te pakken heeft. Zijn baasje schiet snel te hulp, maar dit gaat niet zonder slag of stoot.
03:57

Harde les voor stomdronken studente

Een flinke hoeveelheid sterke drank wordt een jonge studente tijdens een groot zwembadfeest in Den Bosch te veel. Wat volgt is een pijnlijke aftocht voor de ogen van haar medestudenten. Kijk naar een avondje handhaving op een bijzonder studentenfeest. 
00:39

Backpacker: 'Australië wil me dood'

De Nederlandse backpacker Max Keller is aan de dood ontsnapt. Samen met een kapitein werd hij gered van een zinkend jacht in de Australische staat Queensland. De boot was tegen een rots gebotst.
01:20

Schok na vondst dode man (21)

Buurtbewoners reageren geschokt op het aangetroffen lichaam van een 21-jarige man in Hengevelde. Volgens de politie is het slachtoffer door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. Een vrouw vertelt dat ze de dode man in haar tuin vond.
01:17

Heftige beelden overstromingen Spanje

De zwaarste regenval in jaren zorgt voor overstromingen in de omgeving van het Spaanse Malaga en Marbella. Op social media duiken indrukwekkende beelden op van de huidige toestand. De lokale autoriteiten hebben het hoogste weeralarm afgegeven.
01:01

Deze reclame mag u niet zien

Verzekeraar OHRA heeft dit reclamespotje ingetrokken na felle kritiek. De commercial zou te seksistisch zijn.
00:51

'Hij had het plan om te doden'

In de Finse stad Imatra zijn de voorzitter van de gemeenteraad en twee journalisten doodgeschoten. De politie heeft een 23-jarige man opgepakt. De man heeft een crimineel verleden.
01:06

Pikante crowdfundactie megasucces

De dames van het Franse skiteam hebben succes met hun pikante, weinig verhullende crowdfund-video.
00:34

Voorbijgangers stoppen winkeldief

Op Dumpert zijn beelden verschenen van heldhaftige voorbijgangers die in Breda een winkeldief overmeesteren.