Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Nieuws

Gay Pride in Istanbul groot succes

01 JUL 2013

De Gay Pride in Turkije van afgelopen zondag was dit jaar groter dan ooit, mede doordat andere demonstranten zich aansloten bij de parade. Het was een vreedzame, feestelijke dag in een stad die eventjes de onlusten van de afgelopen tijd leek te zijn vergeten.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:36

Dit gebeurt er als een piloot niet reageert

Een volle Boeing, onderweg van India naar Londen, verloor vorige week het contact met de luchtverkeersleiding. De Duitse luchtmacht grijpt in en vanuit een ander vliegtuig wordt de actie vastgelegd. Uiteindelijk landt de Jet Airways-vlucht veilig.
01:08

Zo zwaar wordt de storm

Het gaat donderdag stormen. Het wordt vooral oppassen voor de harde wind, zegt Marco Verhoef van Weerplaza.
00:33

Man knock-out door losse band

Een krankzinnig ongeluk op straat in Ipatinga, in het oosten van Brazilië. Een man loopt met zijn vrouw over straat als hij plotseling van achteren wordt 'aangevallen'.
00:52

Zatte goochelaar maakt horrorsmak

Nare beelden uit het Engelse Blackpool: een goochelaar is aan het klimmen geslagen. Ontsnappen is er deze keer niet bij, want hij valt tijdens zijn stunt. Omstanders schrikken zich kapot, maar hij komt relatief goed weg.
00:24

Hoe loopt dit af?

Een vrachtwagenchauffeur verliest de macht over het stuur op een snelweg in Zuid-Korea. Een aantal spannende seconden volgen.
01:14

Volendam woest om Hitler-cartoon

Respectloos, smakeloos en een schadevergoeding van 1 miljoen euro waard? Volendam reageert woedend op een gewaagde cartoon van Martyn F. Overweel.
05:20

‘AOW-plan Krol niet waar te maken’

Henk Krol stuurt ons de verkeerde kant op: de AOW naar 65 kan hij niet waarmaken. Martin Visser reageert in DFT Visser Vindt op de ontstane commotie.
01:14

Kate Moss halfnaakt op straat

Kate Moss is de straat opgegaan in een doorzichtige jumpsuit die niets verhult, George en Amal Clooney mijden gevaarlijke landen en Rob Geus maakt een carrièreswitch.
02:07

Te laat voor geboorte dochter

Xander en Sophie de Buisonjé zijn dolgelukkig met de nieuwste toevoeging aan hun gezin: dochter Céla Lynn. Bekijk hier de beelden van hun eerste ontmoeting.