Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Telegraaf TV

'Boer Marc is ergens bang voor'

27 FEB 2017

Boer Marc is er al uit, want dit is allemaal veel te eng voor hem, constateert Mariët Oosterwijk na het zien van de dagdates in Boer Zoekt Vrouw Internationaal.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:10

Condooms tegen krabbenplaag

Miljoenen krabben teisteren de Cubaanse kust. Ze zorgen voor lekke banden in het verkeer en problemen in restaurants.
00:50

Zakkenroller op heterdaad betrapt

Op beelden is te zien hoe een zakkenroller op heterdaad betrapt wordt. De man wordt in de gaten gehouden en in de kraag gevat nadat hij een vrouw berooft.
00:43

De spectaculairste vliegtuigvideo

De Duitse vliegtuigfan Hans van den Hövel vliegt de hele wereld over en beheert een populair YouTube-kanaal. Hij wil graag weten wat u zijn spectaculairste video vindt. Stemmen kan hier.
01:24

’Dit was een gerichte aanslag’

De twee slachtoffers van de liquidatie in Zoetermeer werden beschoten door een man met een bivakmuts terwijl ze in hun auto zaten, vertelt een getuige.
03:13

‘Koning deelde geheim eerst met mij'

Voor de rest van het land het te horen kreeg deelde koning Willem-Alexander een geheim met Job Cohen. In deel vier van onze serie over de bijna 50-jarige koning zie je zijn jaren als dertiger. Kijk hier deel 3 terug.
00:44

Dit tuig steelt van bejaarde (85)

De politie heeft beelden vrijgegeven van vier zeer lafhartige dieven die van een bejaarde stelen. Tips? 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
01:21

’Dit ademt Cruijff-nostalgie’

Nu is het moeilijk voor te stellen, maar vroeger kochten nieuwe Ajax-spelers hun shirt zelf in de winkel. Ook Johan Cruijff, die vandaag 70 zou zijn geworden. Om dat te vieren is zijn allereerste shirt weer te koop.
00:58

Dit mag Máxima nog niet zien

'Geheime' beelden uit het Koning Willem II-stadion in Tilburg: in plaats van supporters staan er hele andere mensen op de tribune. De operatie heeft alles te maken met Koningsdag.
00:41

Máxima straalt naast topvrouwen

Koningin Máxima doet in Berlijn samen met Ivanka Trump mee aan een paneldiscussie over de economische positie van vrouwen.