Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Reizen

Test: e-bikes

21 APR 2017

Voor de e-biketest zijn we neergestreken in Oosterbeek, onder de rook van Arnhem. Hier hebben we een parcours van negen kilometer uitgezet, bestaande uit klinkers, een klim en relatief open vlakten met wind.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:24

Asociale vader schoffeert zoon

Een vader schoffeert zijn zoon in een snackbar, gaan omstanders ingrijpen? Bekijk de hele aflevering van ‘Dat is toch niet normaal' HIER.
01:36

Kijkje in illegaal sigarettenhol

Telegraaf VNDG was erbij toen de FIOD een illegale sigarettenfabriek in Utrecht oprolde. Op de beelden is te zien hoe massaal de productie was.
01:58

‘Eén moment waren we echt bang’

Spoorloos-makers Derk Bolt en Eugenio Follender vertellen bij Eva Jinek dat ze tijdens hun ontvoering in Colombia vreesden voor hun leven.
00:46

'Het was wachten tot het misging'

Hebben luidruchtige Roemenen iets te maken met de dode man in Chaam? Dorpsbewoners denken van wel.
00:20

Een wonder! Man overleeft buscrash

Ongelooflijke beelden uit het Britse Reading. Te zien is hoe een bus een voetganger ramt. Het slachtoffer geeft geen krimp en loopt een kroeg binnen alsof er niks is gebeurd.
00:49

Agent stopt op hol geslagen paard

De politie in het Amerikaanse plaatsje Wooster had haar handen vol aan een op hol geslagen paard afgelopen zondag..
01:33

Europa ergert zich aan Italianen

'Het hek is van de dam', zegt DFT's Martin Visser. De Italianen gebruiken 17 miljard euro aan belastinggeld voor de redding van twee banken en 'dat was nou net niet de bedoeling'.
02:46

Dit doet Rutte om Insiya te helpen

In een exclusief gesprek met John van den Heuvel vertelt premier Rutte hoe hij de zaak van de ontvoerde Insiya aankaart in India.
00:41

Rutte giert om Thieme

Marianne Thieme krijgt tijdens het debat over het eindverslag van informateur Tjeenk Willink de lachers op haar hand. Mark Rutte en Halbe Zijlstra lachen zich rot.