Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Video

Rico zet Ziggo Dome in vuur en vlam

16 JUN 2017

Rico Verhoeven was een van de gastartiesten van de Gabbers in de Ziggo Dome. Daar zijn de fans maar wat blij mee, want zodra de bokser het podium opkomt, gaat het dak eraf.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:58

‘Eén moment waren we echt bang’

Spoorloos-makers Derk Bolt en Eugenio Follender vertellen bij Eva Jinek dat ze tijdens hun ontvoering in Colombia vreesden voor hun leven.
00:24

Asociale vader schoffeert zoon

Een vader schoffeert zijn zoon in een snackbar, gaan omstanders ingrijpen? Bekijk de hele aflevering van ‘Dat is toch niet normaal' HIER.
01:36

Kijkje in illegaal sigarettenhol

Telegraaf VNDG was erbij toen de FIOD een illegale sigarettenfabriek in Utrecht oprolde. Op de beelden is te zien hoe massaal de productie was.
00:46

'Het was wachten tot het misging'

Hebben luidruchtige Roemenen iets te maken met de dode man in Chaam? Dorpsbewoners denken van wel.
00:41

Rutte giert om Thieme

Marianne Thieme krijgt tijdens het debat over het eindverslag van informateur Tjeenk Willink de lachers op haar hand. Mark Rutte en Halbe Zijlstra lachen zich rot.
00:49

Agent stopt op hol geslagen paard

De politie in het Amerikaanse plaatsje Wooster had haar handen vol aan een op hol geslagen paard afgelopen zondag..
10:05

Amsterdamse onderwereld bibbert

De spanning stijgt voor alle betrokkenen. Morgen doet het hof uitspraak in het liquidatieproces Passage. Saskia Belleman en advocaat Nico Meijering blikken vooruit in Misdaad VNDG.
02:06

Deze advocaat leeft als kluizenaar

Advocaat Nico Meijering was de afgelopen tien jaar meer dan de helft van de tijd bezig met het liquidatieproces Passage. ‘Dit nooit meer.'
01:33

Europa ergert zich aan Italianen

'Het hek is van de dam', zegt DFT's Martin Visser. De Italianen gebruiken 17 miljard euro aan belastinggeld voor de redding van twee banken en 'dat was nou net niet de bedoeling'.