Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

Video

Slaap hier als Holleeder

14 SEP 2017

De Bijlmerbajes is omgetoverd tot een pop-uphotel dat wordt gerund door vluchtelingen. Telegraaf VNDG kreeg een rondleiding van de manager.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:47

Maxima nét op tijd op feestdiner

Koningin Máxima arriveerde net op tijd op een diner in New York. Ze kwam rechtstreeks van het vliegveld naar Broadway.
00:43

'Eberhard genoot van jullie'

Femke van der Laan, de vrouw van burgemeester Eberhard van der Laan, bedankt namens haar man de steunbetuiging die plaatsvond.
01:12

Kijkje op giga-cruiseschip

Neem een kijkje op The Freedom of the Seas waar deze maand een extravagant feest plaatsvond.
00:40

Máxima denkt niet aan pensioen

Koningin Máxima kreeg de lachers op haar hand toen haar pensioen ter sprake kwam. Ze hield een speech over financiële integratie tijdens het Goalkeepers event in New York.
01:06

Heftigste serie Dashcam ooit!

Schreeuwen, intimideren en zelfs dreigen met een gigantisch kapmes: de emoties lopen in het verkeer soms hoog op. Dashcam, elke vrijdag vanaf 14.00 uur op de online platformen van De Telegraaf.
00:54

Megaschip botst op Westerschelde

Een Duitse olietanker van bijna 200 meter lang is vastgelopen bij Bath na een aanvaring met een ander schip in een smalle vaargeul.
00:56

Bizarre verkeersruzie gefilmd

Twee heethoofden zoeken ruzie na een verkeersongeluk, maar helaas voor dit duo blijkt de andere bestuurder een getrainde vechtsporter.
01:02

Geld maakt Winston niet gelukkig

Winston Gerschtanowitz onthult in Story Of My Life dat het tellen van flappen niet het belangrijkste is in zijn leven. De presentator is liever bezig met zijn gezin.
05:07

Tralie-tinderaar voorlopig droog

De gedetineerde die met een gesmokkelde smartphone een seksdate wilde regelen, viel door de mand. Hij moet de isoleercel in, zegt Mick van Wely.